Information
 
Bestsellers
 
Currency
 
Shopping Cart
0 items
 
Categories
 
Advertisement
 

Rawatan HDA (PAKEJ RM150 FOC 2FORMULA)

Rawatan HDA (PAKEJ RM150 FOC 2FORMULA)
Click to enlarge
Price: RM0.00
Availability: In Stock
Model: HDA
Average Rating: Not Rated


Share This

PAKEJ TERAPI AIS RM 150.00 (FOC 2 FORMULA)

Prosedur Rawatan HDA

 

Method Dan Prosedur Rawatan Dalam Suasana Yang Sangat Ilmiah

 

Aktiviti rawatan bio-quantum Hidroterapi Ais dijalankan selama 30 minit bagi setiap satu sesi terapi. Dapatkan Diagnosis MBS (Mind, Body, Spirit) daripada doktor profesional CVT untuk mendapatkan kaedah rawatan teraputik bio-quantum Hidroterapi Ais.

Ulangan

Rendaman

Pengkhususan Rawatan / Terapi

1x

Kesegaran, penjagaan kesihatan. Keseimbangan sistem imunisasi. Untuk peleraian stres,  pencemaran radiasi, kesukaran tidur dan rawatan akut.

3x

Rawatan bagi keseimbangan antibodi, pertahanan daripada serangan penyakit dan sebagainya. Masalah kesihatan yang ringan contohnya masalah gangguan emosi, ketakutan, mengantuk, keliru, keletihan, kepenatan, gastrik, migran, pening-pening, gementar dan gemuruh.

5x

Rawatan bagi keseimbangan hormon dan kesuburan (lelaki dan wanita), awet muda, seri wajah, peningkatan imej, keharmonian sistem tubuh dan komunikasi.

7x

Rawatan  masalah kesihatan fizikal seperti penyakit saraf, tulang, otot, kebas, kejang, lenguh dan sebagainya.

9x

Rawatan penyakit kronik seperti kegagalan buah pinggang, kencing manis, sakit jantung atau kelumpuhan termasuk masalah unsur tenaga asing halusinasi (paranormal).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rawatan dan terapi ini memerlukan dianogsis MBS (Mind, Body, Spirit) terlebih dahulu untuk menemukan jawapan dalam berbagai persoalan tentang masalah penyakit yang sedang dihidapi dan puncanya akan dikenal pasti menurut prosedur yang ditetapkan. Melalui Dianogsis MBS akan terjawab serta-merta mengikut niat atau gema yang disesuaikan dengan arahan atau maksud. Dapatkan khidmat nasihat daripada Pengamal Profesional CVT.

 

“Perawatan kanser paling efektif”

Penyembuh Semula jadi Kembali Pada Alam

 

Bio-Quantum HDA

Satu kaedah baru dan terkini diadapatasi dengan penggunaan ais secara maksima dengan teori tekanan bunyi (gema) yang sangat relevan pada asas berbagai teori sains. Terapi bio-quantum Hidroterapi Ais amat menilai kepentingan tahap imunisasi, antibodi, hormon dan kelenjar tubuh yang perlu dirangsang melalui kulit sebagai reseptor kepada segala bentuk isyarat sebelum dihantar ke otak untuk diproses.  Sel-sel tubuh memerlukan energi untuk bekerja semula dan bahagian paling dasar adalah disasarkan pada tulang.

 

RAWATAN BIO-QUANTUM HDA MENGGUNAKAN KULIT SEBAGAI JENTERA PERAWATAN PALING EFEKTIF

Konsep sains fizik dengan memerangkap berbagai rupa bentuk getaran gelombang frekuensi warna dan bunyi di sekiling kita dan mengubahkannya untuk menerbitkan penghantar elektron secara elektrokimia di dalam sel tubuh melalui kulit sebagai gentian saraf motor ke sistem saraf otonomik bahagian simpatetik ke Hipotalamus.

 

Wajah melalui keseluruhan reseptor kederiaan yang paling cekap dalam riaksi tindakbalas gelap.

 

Hidung – gelombang bunyi yang melalui hidung akan bertindak sebagai penawar yang membekalkan nitrogen kepada semangat kerohanian pesakit. Ia umpama ubat penenang yang akan melahirkan rasa kasih dan sayang pada diri sendiri.

 

Mata – gelombang cahaya dan bunyi yang akan masuk melalui mata pula akan bertindak seumpama ubat penahan sakit agar pesakit mempunyai daya tumpuan, kekhusyukkan dan menimbulkan rasa tenteram dan damai.

 

Lidah – gelombang bunyi yang bergetar melalui lidah melahirkan rasa ceria, riang dan gembira kepada pesakit supaya ia sentiasa aktif dan bertenaga.

 

Reseptor Kulit

Alasan mengapa Kulit sebagai jentera tubuh yang paling efektif adalah berdasarkan bagaimana muatan elektrik atom ditentukan oleh elektron-elektron yang juga berada pada kulit luar inti atom. Penyusunan semula molekul dalam kombinasi berbeza menimbulkan keaneka ragaman ikatan kimia yang mendasari material disekitar kita. Ini bermakna rawatan dari luaran melalui kederian reseptor kulit amat selamat dan menepati hukum bio-quantum semulajadi dengan meneutralkan riaksi kimia dengan gerakan dan sentuhan pada gerakan elektron pada variasi ikatan kulit yang boleh fleksibel. Molekul garam dengan (NACI) adalah salah satu unsur kimia yang dapat terbentuk oleh riaksi kimia dalam terapi bio-quantum HDA ini.

 

Gelombang elektromagnetik dengan rangsangan pada reseptor gentian atau optik saraf pada bahan pewarna pigmen melanin di kulit berinteraksi tepat dengan frekuensi warna sel tumbuhan dan berkadar terus dengan getaran frekuensi warna sel berlainan organ yang tertentu dan bertindak sebagai penghantar mesej atau isyarat ke kelenjar di otak melalui neuron penghantar di dalam pusingan darah dengan kawalan pusat di pineal sebagai prisma warna dan menjana semula kepada pengimbang tenaga sel-sel saraf secara terus menerus mengimbangi tisu, organ dan sistem fisiologi tubuh ke arah penyembuhan yang maksimum.

 

Dalam Rawatan bio-quantum Hidroterapi Ais bahagian tubuh yang pertama mendapat manfaatnya adalah tulang, ini bermakna tulang akan memperolehi lebih manfaat dari terapi ini. Fenomena yang berlaku ini amat penting di mana tulang merupakan binaan penting kepada sistem kekebalan atau pertahanan tubuh. Bagi tujuan merawat apa saja penyakit yang di hidapi adalah di sarankan untuk mengembalikan kekuatan tulang. Untuk mengembalikan kekuatan tulang ais sebagai medium yang tepat dan efektif mampu menyusun semula sel-sel tulang dan mengembalikan memori tulang. Tulang yang sihat asas kepada pembinaan sistem imun badan dan dapat meningkatkan keseluruhan sistem badan dikuasai tenaga pada kekuatan kesihatan tulang. Jestru, tulang yang sihat membuktikan tahap kesihatan individu.

 

BIO-QUANTUM HIDROTERAPI AIS

 

Bio-quantum Hidroterapi Ais dikatakan sebagai terma terkini yang begitu bersantai dengan menggunakan kaedah teraputik rendaman ais berkonsepkan bio-quantum untuk rawatan kesihatan dan kecantikkan telah diperkenalkan di Malaysia sejak tahun 1997. Sejak diawal penubuhannya hingga hari ini CVT telah berjaya merawat hampir 50,000 orang pesakit dari seluruh dunia.

 

Rawatan bio-quantum Hidroterapi Ais diperkenalkan bagi tujuan ‘wellness’ atau penjagaan kesihatan dan perawatan penyakit secara keseluruhan merangkumi aspek spiritual, emosional, mental dan fizikal. Ia bukan semata-mata dapat dimanfaatkan untuk perawatan pencegahan, kesegaran dan kecantikan namun lebih utama bertujuan untuk rawatan kepada penyakit akut mahupun kronik. Bentuk kaedah rawatan yang dapat dilalui secara bersantai, ringkas, cepat, efektif,  selamat tidak menyakitkan dan ekonomik. Kewujudannya telah memberi impak besar khusunya dalam industri perubatan selain dapat memenuhi keperluan pasaran apabila mampu mengisi kekangan kepada masalah kos perubatan moden yang melibatkan operasi pembedahan dan pembuangan organ, prosedur rawatan yang menyakitkan serta kesan sampingan daripada pergantungan pada preskripsi yang berpanjangan.

 

Terapi bio-quantum Hidroterapi Ais merupakan suatu kaedah rawatan yang menggunakan air yang dirawat iaitu air hidrogen oksigen dan  ais sebagai medium rawatan. Bio-quantum Hidroterapi Ais dipertingkatkan teknologinya dengan menggunakan teknologi eletron yang mengaplikasikan sistem energi medan magnetik point zero energi dengan memerangkap tenaga bunga melalui medium pati bunga Seri Wajah dan Formula NW serta penggunaan beberapa bahan-bahan unik yang digabungjalinkan. Umpamanya, natrium-klodrida/garam, hydronatrium (NaHCO3), kapur/slaked lime/calcium hydroxide dan sulfur.

 

Bahan-bahan tersebut sebagai asas medium rawatan amat berkesan untuk rangsangan tindak balas dengan pengaruh alam sekitar. Penggunaan bahan semulajadi sebagai medium asas dalam rawatan hanya akan memberi kesan atau riaksi kepada unsur-unsur tenaga yang berada di dalam tubuh kita yang berada dalam keadaan yang tidak seimbang. Terapi yang tidak menggunakan bahan asas semulajadi seringkali tidak menjaminkan penyembuhan kerana matlamat sebenarnya hanyalah untuk kelegaan yang bersifat sementara.  Hanya medium asas semulajadi jika digunakan secara tepat dan melalui pembuktian secara saintifik akan menghasilkan keputusan yang luar biasa.

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

There are no additional images for this product.